Ceviche van roodbaars met avocado

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zorg dat er geen graten meer zijn in de filets.
  • 2 Snij de filets in de lengte in 2 en vervolgens in fijne reepjes.
  • 3 Doe in een kom, voeg het sap van de citroenen en de limoenen toe en meng goed.
  • 4 Dek af en laat minstens 10 uur marineren in de koelkast.
  • 5 Snipper de ui heel fijn.
  • 6 Halveer de tomaten, ontpit en snij in kleine blokjes.
  • 7 Snij de olijven in schijfjes en hak de koriander fijn.
  • 8 Doe alles in een kom en voeg de uitgelekte vis toe (bewaar het marinadesap).
  • 9 Voeg de olie toe, Tabasco, peper, zout en wat marinadesap naar eigen smaak. 1
  • 0 Meng goed, dek af en laat nog minstens 1 uur marineren in de koelkast. 1
  • 1 Schil de avocado’s en snij in schijfjes. 1
  • 2 Verdeel over schaaltjes, doe er de ceviche bij en dien koel op met knapperig brood.

Ceviche van roodbaars met avocado is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept