Ceviche

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de vis en maak hem indien nodig schoon (verwijder het vel en eventuele graten).
  • 2 Snij in kleine blokjes van ongeveer 5 millimeter zijde.
  • 3 Verwijder de helft van een limoenschil.
  • 4 Laat de schillen koken.
  • 5 Doe in een kom en voeg 4 cl olijfolie toe.
  • 6 Mix en breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Was de koriander en rits de blaadjes van de takjes. Hak grof.
  • 8 Meng de vis met de koriander.
  • 9 Giet er het limoensap bij. 1
  • 0 Kruid met peper en zout. 1
  • 1 Meng voorzichtig. 1
  • 2 Zet minimaal één uur in de koelkast vóór het opdienen. 1
  • 3 Gebruik een uitsteekvormpje voor het dresseren van het bord. 1
  • 4 Versier met limoen en koriander. 1
  • 5 Werk rondom af met een scheutje citroenolie. Dien op met een slaatje.

Ceviche is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
In limoensap gegaarde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
In limoensap gegaarde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept