Meloenschijven met fleur de sel

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bewaar de meloen vooraf 2 u. in de koelkast.
  • 2 Halveer hem en verwijder de pitten, de draden en de schil.
  • 3 Snijd het vruchtvlees in dunne schijven en leg ze op gekoelde borden.
  • 4 Bestrooi net voor het opdienen met fleur de sel.

Meloenschijven met fleur de sel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige aubergines op Indiase wijze
Bijgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde groenten en ricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parmaham Met Meloen En Port
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papaja en meloen met parmaham
0 min
Bekijk recept