Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de geitenkaas met het zout, de peper, de look en de citroenschil.
  • 2 Doe er ½ van het eiwit bij en meng voorzichtig met een spatel. Meng vervolgens de rest van het eiwit.
  • 3 Verdeel het schuimige mengsel in 4 verrines. Zet 1 uur in de koelkast.
  • 4 Snij de paprikareepjes in blokjes.
  • 5 Versier de verrines met de blokjes paprika, citroenschil en basilicumblaadjes.

Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept