Roemeense gehaktballetjes (Parjoale)

4
20 min
Voorgerecht
4 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm in een bakpan 1 eetlepel olie. Laat de ui en het knoflook 2 minuten slinken. Laat iets afkoelen.
  • 2 Meng in een kom de ui en het knoflook met het gehakt, het brood, de peterselie, zout en peper. Kneed alles goed door elkaar.
  • 3 Maak balletjes van ongeveer 2 eetlepels gehakt per balletje. Rol de balletjes door het paneermeel.
  • 4 Verwarm in een bakpan de rest van de olie. Bak de balletjes op middelhoog vuur in 3 à 4 minuten gaar.

Roemeense gehaktballetjes (Parjoale) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


mititei (roemeense worstjes)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roemeense Kippensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Roemeense Tagliatelleschotel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Roemeense Bonenschotel
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept