Zalmtartaar met paprika’s

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de paprika's schoon: verwijder de pitten en witte vezels.
  • 2 Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • 3 Hak de steeltjes bieslook grof. Laat de kappertjes uitlekken.
  • 4 Meng in een ijsgekoelde slakom snel de zalmtartaar, de olie, het sap van de limoen, de blokjes paprika, de kappertjes, voeg (weinig) zout bij en wees gul met peper.
  • 5 Schik de tartaar in hoopjes op vooraf gekoelde dessertborden en versier met steeltjes bieslook.
  • 6 Dien koel op met getoast wit brood.

Zalmtartaar met paprika’s is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept