Taart van verse kaas met speculaas

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Smelt de boter en meng er de verkruimelde speculaas onder. Bekleed een springvorm met bakpapier en stort het mengsel erin. Druk de zijkanten goed aan. Zet gedurende tien minuten in de oven en laat afkoelen.
  • 3 Klop de room stijf met de suiker en de vanillesuiker. Roer de platte kaas zorgvuldig door het mengsel.
  • 4 Laat de gelatine weken in koud water, knijp hem uit en los hem vervolgens op in het warme citroensap. Voeg dit mengsel toe aan de kaas.
  • 5 Stort het kaasmengsel in de springvorm op de speculaasbodem. Laat gedurende acht uur opstijven in de koelkast.

Taart van verse kaas met speculaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept