Krokante beursjes met appel, peer en rozijnen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels en peren en snij in blokjes. Stoof ze gedurende 3 min. in de boter in een pan met antikleefbodem. Bestrooi met kristalsuiker en kaneelpoeder. Doe samen met de rozijnen in een kom, dek af en laat afkoelen.
  • 2 Snij twee vellen brickdeeg in tweeën en plooi elk stuk dubbel. Leg deze in het midden van de vier resterende brickvellen en verdeel het fruit erover. Vouw de randen dicht tot een beursje (rechtopstaand tasje) en bind ze losjes samen met koorden van aluminiumfolie.
  • 3 Plaats op een bakplaat met antikleeflaag. Giet 1 EL honing in elk beursje en laat 10 min. in een warme oven (200° C of stand 6-7) goudbruin kleuren.
  • 4 Schik op borden, verwijder de aluminiumfolie en giet er wat frambozencoulis rond.

Krokante beursjes met appel, peer en rozijnen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept