Kaaps gebak

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
  • 2 Bereid het deeg met de garde, klop goed na enkele toevoeging.
  • 3 Begin met de zachte boter, 150 g suiker, de olijfolie en het zout.
  • 4 Voeg vervolgens de helft van de bloem toe en dan de eieren.
  • 5 Doe er de rest van de bloem bij en meng nog.
  • 6 Giet er geleidelijk aan en al roerend de wijn bij.
  • 7 Leg bakpapier in een ronde, diepe taartvorm en stort er het deeg in.
  • 8 Leg er de druiven bovenop (ze zullen zakken tijdens het bakken).
  • 9 Laat gedurende 45 min in de oven bakken. 1
  • 0 Bestrooi met 2 eetlepels suiker en laat in de vorm afkoelen. 1
  • 1 Serveer op kamertemperatuur.

Kaaps gebak is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept