Bosvruchten met muskaat en specerijen

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de vanillestokjes in twee en verwijder de zaadjes met een mespunt.
  • 2 Giet het sinaasappelsap in een pannetje. Voeg de vanillestokjes en -zaadjes, de suiker, de muskaatwijn, de kruidnagels en de roze peper eraan toe. Breng het geheel aan de kook en haal van het vuur.
  • 3 Voeg het assortiment rode (niet ontdooide) bosvruchten bij de marinade en laat 4 uren trekken op een koele plaats.
  • 4 Snij de peperkoek in blokjes.
  • 5 Schik de rode vruchten harmonisch in diepe borden en giet de marinade erover. Versier met de peperkoekblokjes en een muntblaadje en dien onmiddellijk op met vanilleroomijs.

Bosvruchten met muskaat en specerijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept