Bodding

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het brood in stukjes en doe het in een grote kom.
  • 2 Bedek de rozijnen met 10 cl van de gekozen vloeistof en giet de rest over het brood. Laat minstens 2 u. weken.
  • 3 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 4 Doe het brood in een fijne zeef en druk even om het teveel aan vocht te verwijderen.
  • 5 Doe het opnieuw in de kom en voeg de losgeklopte eieren toe, de 2 soorten suiker, het kaneelpoeder en de uitgelekte rozijnen. Meng goed.
  • 6 Doe deze bereiding in een grote met bakpapier beklede cake- of broodvorm. Bak 1 u. in de oven. Laat volledig afkoelen.
  • 7 Dien koel op, eventueel met een beetje vanillesaus.

Bodding is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bodding van Camp Remy
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamsche Bodding ( Broodpudding)
75 min Nagerecht
Bekijk recept
Bodding
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Bodding van Camp Remy
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamsche Bodding ( Broodpudding)
75 min Nagerecht
Bekijk recept
Bodding
60 min Nagerecht
Bekijk recept