Braziliaanse blanc−manger

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het maïszetmeel op in wat koude melk in een steelpan. Voeg dan de resterende melk toe, de suiker, een snuifje zout en het gespleten en geschraapte vanillestokje. Breng zacht en al roerend met een houten lepel aan de kook. Laat 10 min. heel zacht koken en roer regelmatig.
  • 2 Giet de blanc-manger door een fijne zeef in een kom. Voeg limoensap en cachaça toe en laat lauw worden. Schep in glazen, dek af en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  • 3 Maak een fruitsla met in blokjes gesneden exotische vruchten (ananas, mango, kiwi, granaatappel, enz.)
  • 4 Verdeel de fruitsla, net voor het opdienen, over de glazen en versier met munt.

Braziliaanse blanc−manger is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Blanc-manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc-manger met speculaas
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc Manger
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc Manger
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brownies met Braziliaanse noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Braziliaanse zoete aardappelsalade met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse îles flottantes
35 min Nagerecht
Bekijk recept