Bramen-appelpudding

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel het brood en laat het kruim even weken met de melk.
  • 2 Smelt de boter, laat iets afkoelen en voeg de boter toe aan het brood.
  • 3 Zoek de bramen uit en was ze indien nodig, schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij ze in partjes.
  • 4 Schep appelpartjes en bramen met suiker en kaneelpoeder om.
  • 5 Verdeel 1/3 van het broodmengsel over de bodem van een ingevette ovenvorm. Leg daarop de helft van het bramen-appelmengsel, dan weer brood, de rest van het bramem-appelmengsel en tot slot weer brood.
  • 6 Dek de pudding af met een stukje ingevet aluminiumfolie en bak in 1 uur gaar in het midden van een voorverwarmde oven van 190°C.
  • 7 Laat de pudding iets afkoelen, schik op een schaaltje en snij in punten.
  • 8 Serveer de pudding warm, met een schepje zure room.

Bramen-appelpudding is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Appelpudding
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appelpudding
0 min
Bekijk recept
Frisse Appelpudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Warme Appelpudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept