Frangipanetaart met abrikozen

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het ei, het amandelextract en de suiker zorgvuldig door elkaar gedurende 2 minuten.
  • 2 Doe er het amandelpoeder en de zacht gemaakte boter bij.
  • 3 Beboter een taartvorm en bekleed hem met het bladerdeeg.
  • 4 Prik met een vork in de taartbodem en laat hem gedurende 10 minuten in een warme oven bakken.
  • 5 Laat lichtjes afkoelen en giet er de frangipanevulling in.
  • 6 Laat nog 10 minuten doorbakken in de warme oven en bedek daarna de taart met de halve abrikozen.
  • 7 Bestrooi met suiker en laat nog 10 minuten bakken in de warme oven. Dien warm of lauw op.

Frangipanetaart met abrikozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept