Vermomd fruit

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de vijgen met chocolade: Giet de chocoladesaus in een kom. Vul een andere kom met het amandelpoeder. Dompel de vijgen goed recht en tot de helft in de chocoladesaus.
  • 2 Laat de chocolade lichtjes afdruppen en druk de vijgen dan in het amandelpoeder. Leg ze op een ijsgekoeld bord en versier met amandelen.
  • 3 Voor de verrassingsdadels: Verdeel de amandelpasta in vier porties.
  • 4 Kneed ze met de vingers zoals brooddeeg. Breek de dadels open en haal de pit eruit.
  • 5 Vul ze met een beetje amandelpasta en druk er een gepelde walnoot in.
  • 6 Sluit de dadel goed rond de vulling. Leg ze eveneens op een ijsgekoeld bord en versier met de muntblaadjes.

Vermomd fruit is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hengeltjes Van Soepstengels
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept