Venetiaans gebak

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verbrokkel de Petit Delhaize koekjes tot grove kruimels. Breek de chocolade in stukken en laat smelten in een warmwaterbad.
  • 2 Zet van het vuur en giet de rum, vanillesuiker, malse boter en de suiker erbij. Klop alles krachtig met de garde.
  • 3 Hak de amandelen grof en verwerk ze samen met de Petit Delhaize koekjes in de chocoladecrème.
  • 4 Beboter een cakevorm van 20 cm lang en verdeel er de bereiding in, waarbij u ze aandrukt met de achterkant van een lepel en de bovenkant mooi effen maakt.
  • 5 Zet 3 u in de koelkast en ontvorm op een ijsgekoelde dienschotel. Snij het gebak in dikke sneden en dien onmiddellijk op.

Venetiaans gebak is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsschelpen uit de oven op z’n Venetiaans
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Farfalle op z’n Venetiaans
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenossobuco
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept