Zomerfruit met vanille-ijs

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de perziken en nectarines. Snij ze in 2 en ontpit ze.
  • 2 Breng de wijn en de suiker aan de kook.
  • 3 Voeg er de perziken en nectarines aan toe en kook zachtjes gedurende 5 minuten.
  • 4 Snij na het koken de perziken en nectarines in kleinere stukjes en laat alles afkoelen.
  • 5 Meng de frambozen, zwarte bosbessen, ananas en citroenmelisse met de stukjes perzik en nectarine.
  • 6 Verdeel over 4 diepe borden en giet wat kookvocht over het fruit.
  • 7 Kruid met wat zwarte peper en serveer met vanille-ijs.

Zomerfruit met vanille-ijs is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met vers zomerfruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept