Vijgen- en hazelnotentaartjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 7 (210°C).
  • 2 Bedek 4 beboterde taartvormpjes met bladerdeeg en vervolgens met boterhampapier en peulvruchten.
  • 3 Bak 10 minuten in de hete oven. Verwijder het boterhampapier en de peulvruchten. Laat lauw worden.
  • 4 Klop de room, het hazelnotenpoeder, de geraspte citroenschil, de eieren en de honing.
  • 5 Voeg er de vijgblokjes aan toe en laat 15 minuten rusten op kamertemperatuur.
  • 6 Giet de bereiding in de voorgebakken taartbodempjes en bak 20 minuten in de hete oven.Dien lauw of koud op.

Vijgen- en hazelnotentaartjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept