Amandelroom met exotisch fruit

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Zet 6 kleine individuele soufflékommetjes in een grote ovenschotel.
  • 3 Meng de eieren met de 2 soorten melk en klop met de garde tot een gladde room.
  • 4 Verdeel de bereiding over de kommetjes en giet warm water in de schotel tot op 2/3 hoogte van de kommetjes.
  • 5 Zet 25 min. in de oven, laat dan volledig afkoelen.
  • 6 Serveer koel, versierd met schijfjes exotisch fruit (ananas, kiwi, papaya, enz) en met munt.

Amandelroom met exotisch fruit is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Limoenaardbeien met amandelroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaart met amandelen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept