Amandelschuim, tutti frutti

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 35 min restaurant Voorgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Laat het sap en de schil van de sinaasappel 2 min. sudderen samen met de suiker, de nootmuskaat en de vanille.
  2. Giet over het fruit en laat 2 u. afkoelen in de koelkast.
  3. Meng de melk met het amandelextract.
  4. Laat de gelatine 10 min. weken in koud water.
  5. Wring het blad voorzichtig uit en laat het in een steelpan smelten in 2 EL warm water.
  6. Voeg vervolgens de helft van het melkmengsel toe.
  7. Meng, voeg de rest van de melk toe en laat 2 u. afkoelen in de koelkast.
  8. Verdeel de fruitsla over hoge glazen.
  9. Mix de melk met gelatine tot een luchtig schuim en verdeel het over de glazen. 1
  10. Versier met krullen ham en dien onmiddellijk op.
Amandelschuim, tutti frutti is een recept van Delhaize

Receptenzoeker