Spaanse paella

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ingrediënten voor de gremolata.
  • 2 Bak de sjalotten, rijst en saffraan in wat olijfolie en voeg er de kippenbouillon aan toe. Laat de rijst 10 minuten inkoken en doe vervolgens de mosselgroenten bij het geheel.
  • 3 Voeg de Spaanse mosselen toe en naar smaak de verse groene peper. Laat dit nog 5 minuten koken.
  • 4 Snij de tomaten en paprika’s in blokjes en voeg deze samen met de erwten toe aan het geheel. Werk af met de gremolata (volgens smaak).
  • 5 Serveer met citroenschijven en olijfolie.
  • 6 Smakelijk!

Spaanse paella is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept