Spinazie rondo’s met krielaardappeltjes en snijboontjes

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de sluimerwten in schuine ruitjes. Hak de peper fijn. Pel de knoflook en hak het fijn. Roer een sausje met de slagroom, bruine suiker, de koriander, zout en peper.
  • 2 Verhit de roerbakolie in een wok en fruit hierin de rode peper en de knoflook. Bak de aardappeltjes en de sluimerwten al omscheppend ± 10 minuten mee.
  • 3 Breng op smaak met zout en peper. Verhit de boter en/of (olijf)olie en bak de rondo's in 4 à 6 minuten bruin. Keer ze af en toe.
  • 4 Verdeel het aardappel-erwtenmengsel over 4 borden. Leg de spinazie rondo's ernaast en serveer met het sausje.

Spinazie rondo’s met krielaardappeltjes en snijboontjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met gember en snijbonen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met zomerboontjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met snijboontjes en tomaatjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept