Parelhoenboutjes met fris zure rodekool en specerijen

4
35 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de rodekool schoon en snijd in fijne reepjes. Schil de raapjes en rasp ze grof.
  • 2 Kruid de parelhoenbouten met peper en zout. Verhit de olie in een stoofpan en bak de bouten aan beide kanten goudbruin. Houd ze warm (tussen twee borden).
  • 3 Fruit vervolgens de rodekool en de raapjes gedurende 2 à 3 min in de pan. Voeg er de rest van de ingrediënten aan toe, roer goed om, dek af en laat 30 min stoven op een matig vuur.
  • 4 Leg de parelhoenbouten bovenop de rodekool en laat nog 15 min verder stoven op een matig vuur. Dien heet op.

Parelhoenboutjes met fris zure rodekool en specerijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pate Met Gevogelte
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept