Goujons van pladijs met tartaarsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de tartaarsaus. Vermeng hiervoor de mayonaise met de sjalotsnippers, het fijngeprakte ei, fijngesneden augurk en 1 eetlepel fijngehakte kervel en/of dragon. Kruid naar smaak bij met peper en zout en werk af met wat citroensap.
  • 2 Doe de resterende kruiden bij de gemengde sla.
  • 3 Haal de visreepjes door de bloem en klop er de overtollige bloem af. Wentel ze vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
  • 4 Bak de reepjes goudbruin in frituurolie op 180°C en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 5 Serveer met de tartaarsaus en de gemengde salade. Werk af met een partje citroen.

Goujons van pladijs met tartaarsaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept