Provençaalse roodbaars

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de roodbaarsfilets 1 u. in de koelkast marineren in het sap van 2 citroenen, 2 eetlepels olijfolie, 3 gekneusde teentjes knoflook en gedroogde Provençaalse kruiden.
  • 2 Voor de venkelsalsa, snij de schoongemaakte venkelknol, het vruchtvlees van de romatomaten, de schoongemaakte gele paprika en de ontpitte zwarte olijven in kleine blokjes. Voeg het sap van 1 citroen, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout toe.
  • 3 Laat de roodbaarsfilets uitlekken, leg ze in een ovenschotel en laat ze 8 min. kleuren onder de ovengrill zonder ze om te draaien.
  • 4 Besprenkel ze halverwege de baktijd met de marinade die je vooraf gezeefd hebt. Schik op borden en garneer met de venkelsalsa.

Provençaalse roodbaars is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept