Pladijs (schol) met bospaddenstoelen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de ovengrill aan.
  • 2 Snij de vis doormidden.
  • 3 Leg de vis in een ovenschaal. Bestrijk met 1 eetlepel olijfolie. Sprenkel er wat citroen over en kruid met peper en zout. Zet de schaal 7 tot 8 minuten onder de grill.
  • 4 Verwarm de resterende olijfolie in een braadpan. Sauteer de champignons 3 minuten en zet ze daarna apart.
  • 5 Warm de tomaatblokjes op in een pannetje.
  • 6 Schik de pladijzen (schollen) op de borden met de tomaatblokjes en de champignons. Werk af met een citroenpartje en wat basilicumblaadjes.

Pladijs (schol) met bospaddenstoelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept