Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de boontjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze uitlekken en koel ze af onder een straal koud water. Maak er 6 bundeltjes van. Doe peper en zout op de tongfilets.
  • 2 Rol ze rond de bundeltjes en hou alles op zijn plaats met behulp van een tandenprikker. Bak de grof gehakte champignons 5 minuten op een hevig vuur in de olie en de boter, met de sjalotten, de wijn, de visfumet, peper en zout. Leg er de tongrolletjes op.
  • 3 Zet het deksel op de pan en laat ze nog 5 minuten op een matig vuur staan. Haal de rolletjes uit de pan en hou ze warm.
  • 4 Meng de slagroom onder de sausfond en laat de bereiding nog 2 minuten sudderen op een hevig vuur. Schik de rolletjes op borden, giet er warme saus over en versier ze met stukjes tomaat en bieslook.

Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tomaten gevuld met tongrolletjes met pesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept