Tanjia Marrakchi (lamsstoofpot met citroen)

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de gepelde teentjes knoflook. Snij de citroen in partjes. Schik de blokjes lamsvlees in een gietijzeren ovenschotel (of römertopf), samen met de specerijen, de citroen, de knoflook, de boter en de olie.
  • 2 Kruid met peper en zout en roer goed om. Voeg 25 cl water toe en dek af met bakpapier, op verschillende plaatsen doorprikt. Laat 2 u. bakken in een hete oven op stand 5 (150° C).
  • 3 Roer nogmaals om en dien heet op, bestrooid met bladpeterselie.

Tanjia Marrakchi (lamsstoofpot met citroen) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tanjia Met Kip
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept