Wijtingfilets in papillotten van brick

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Strooi zout en peper op de wijtingfilets.
  • 2 Maak het preiwit schoon, schil de wortelen en snij ze in fijne reepjes. Braad ze op een zacht vuurtje 8 minuten aan in de hete boter.
  • 3 Voor de saus: klop de room, het lookpoeder, de takjes tijm, zout en peper. Zet op een zacht vuurtje, bij voorkeur in een warmwaterbad.
  • 4 Verspreid de brickvellen over een werkvlak. Leg een wijtingfilet op elk vel en garneer met reepjes groente. Strooi zout en peper en leg een tweede wijtingfilet erbovenop en vouw de brickvellen naar het midden, zodat ze de vulling goed omsluiten.
  • 5 Bestrijk de papillotten met veel olie en laat 10 minuten braden in de hete oven, stand 6-7 (200°C). Leg een papillote op elk bord en dien de warme saus apart op.

Wijtingfilets in papillotten van brick is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Appeltjes in brick
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brick Met Ei
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brick
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brick Met Ei
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingbeignets met kruidenyoghurtdip
Snack
Bekijk recept
Gebakken wijting met asperges en olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde Wijtingfilets Met Peterseliesaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept