Trio van bonen met bonenkruid

3 sterren op basis van 2 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant Voorgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Schil vier grijze sjalotjes en hak ze fijn. Laat ze in een grote pan gedurende 10 minuten in 25 g boter slinken.
  2. Kook ondertussen, in een aparte pan, 200 g extrafijne sperzieboontjes, 150 g gele bonen, 100 g flageoletbonen en 200 g verse (gedopte) groene bonen gaar in gezouten water: de bonen moeten wel vast blijven.
  3. Giet ze af en doe ze samen met wat geperste knoflook in een pan.
  4. Voeg twee eetlepels vers gehakt bonenkruid en 15 cl room toe. Roer en zet alles nog 5 minuten op een middelhoog vuur. Serveer met kleine gegrilde lamsribbetjes.
Trio van bonen met bonenkruid is een recept van Delhaize

Receptenzoeker