Tijgergarnalen gemarineerd, salsa met watermeloen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smeer de garnalen met een penseel in met de marinade. Leg de garnalen in een rechthoekige schotel. Giet de rest van de marinade in de schotel. Meng goed. Zet 3 uur in de koelkast.
  • 2 Salsa met watermeloen : meng in een slakom de blokjes watermeloen en de rode ui. Voeg daarbij de basterdsuiker, zout, peper en cayennepeper. Meng voorzichtig. Voeg het limoensap erbij. Meng goed. Eindig met de koriander. Meng. Zet in de koelkast.
  • 3 Verwarm de grill of de barbecue voor. Dep de garnalen af. Smeer ze in met olijfolie. Gril de garnalen 3 minuten aan elke zijde. Smeer de garnalen in met marinade. Laat nog 1 minuut aan elke zijde bakken.
  • 4 Verdeel de garnalen over de borden. Dien op met de salsa met watermeloen. Versier met takjes koriander.

Tijgergarnalen gemarineerd, salsa met watermeloen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept