Clafoutis met geitenkaas en zongedroogde tomaten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Klop de bloem en de melk, met de garde, tot een glad mengsel.
  • 3 Voeg de eieren toe, meng goed, doe er de room bij.
  • 4 Voeg de grofgehakte tomaten toe, de gemalen kaas en de bieslook.
  • 5 Kruid bij met peper en zout.
  • 6 Giet het mengsel in een ingevette ovenschotel.
  • 7 Snij de geitenkaas in schijfjes en leg ze er bovenop.
  • 8 Bak 30 min. in de oven.
  • 9 Dien warm, lauw of koud op, als voor- of lunchgerecht met een slaatje.

Clafoutis met geitenkaas en zongedroogde tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept