Conchiglie met pompoen en feta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant Hoofdgerecht link Delhaize print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Snij het vruchtvlees van de pompoen in kleine blokjes, meng ze met de tijm en 1 eetlepel olijfolie.
  3. Verdeel ze over de met bakpapier beklede ovenplaat en zet ze 15 à 20 min. in de oven.
  4. Breng licht gezouten water in een grote kookpot aan de kook.
  5. Kook er de pastaschelpjes beetgaar in.
  6. Fruit ondertussen de fijngesnipperde ui met 1 eetlepel olie in een diepe pan op zacht vuur.
  7. Voeg na 5 min. de honing toe, roer 2 min., voeg dan de pompoen toe en de in kleine blokjes gesneden feta.
  8. Bak nog 2 min., voeg de uitgelekte, gare conchiglie toe.
  9. Meng goed en breng op smaak. 1
  10. Serveer meteen.
Conchiglie met pompoen en feta is een recept van Delhaize

Receptenzoeker