Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze kort.
  • 2 Snijd ze in 1 cm dikke schijven.
  • 3 Bak ze, op een laag vuurtje, in een koekenpan (met anti-aanbaklaag) in de marinade van de ‘Garlic Provençale’ tot ze goudbruin zijn.
  • 4 Kuis de boontjes en kook ze licht.
  • 5 Snij de lente-uitjes in stukjes.
  • 6 Voeg de lookteentjes, lente-uitjes en tuinbonen toe.
  • 7 Bestrooi met peper en zout.
  • 8 Maak de prei schoon en snijd in fijne reepjes.
  • 9 Smelt de boter en klop ze wit. 1
  • 0 Voeg citroensap en peterselie toe en kruid met peper en zout. 1
  • 1 Snijd de visfilets in vier en maak ze schoon. 1
  • 2 Bak de zeeduivel rondom in de ‘Garlic Provençale’ marinade op hoge temperatuur. 1
  • 3 Bak verder gedurende ongeveer 15 minuten op 125°C in de oven. 1
  • 4 Serveer de zeeduivel met de ‘Garlic Provençale’, aardappelen, citroenboter en gefrituurde prei.

Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mantelschelpen met citroenboter
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept

Christers oesters
35 min
Bekijk recept