Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 35 min restaurant Voorgerecht link Delhaize print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en kook ze kort.
  2. Snijd ze in 1 cm dikke schijven.
  3. Bak ze, op een laag vuurtje, in een koekenpan (met anti-aanbaklaag) in de marinade van de ‘Garlic Provençale’ tot ze goudbruin zijn.
  4. Kuis de boontjes en kook ze licht.
  5. Snij de lente-uitjes in stukjes.
  6. Voeg de lookteentjes, lente-uitjes en tuinbonen toe.
  7. Bestrooi met peper en zout.
  8. Maak de prei schoon en snijd in fijne reepjes.
  9. Smelt de boter en klop ze wit. 1
  10. Voeg citroensap en peterselie toe en kruid met peper en zout. 1
  11. Snijd de visfilets in vier en maak ze schoon. 1
  12. Bak de zeeduivel rondom in de ‘Garlic Provençale’ marinade op hoge temperatuur. 1
  13. Bak verder gedurende ongeveer 15 minuten op 125°C in de oven. 1
  14. Serveer de zeeduivel met de ‘Garlic Provençale’, aardappelen, citroenboter en gefrituurde prei.
Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter is een recept van Delhaize

Receptenzoeker