Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de aardappelen goed schoon.
  • 2 Spoel de koekoeksbouten, dep ze af en wrijf ze in met peper en zout.
  • 3 Schik de bouten samen met de aardappelen, rozemarijn, olijven, knoflook en citroen in een ovenschaal met olijfolie.
  • 4 Bak in een voorverwarmde oven van 190 graden gedurende 35 minuten.
  • 5 Plaats de schotel vervolgens onder de grill totdat de koekoek een krokant korstje heeft.
  • 6 Serveer op de borden met groene slablaadjes en een toefje kruidenmayonaise.

Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met rozemarijnaardappelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met gegrilde prei en rozemarijnaardappelen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Varkensvlees Met Pesto En Rozemarijnaardappelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van Mechelse koekoek
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Hoofdgerecht
Bekijk recept