Marokkaanse couscous met kalkoen en chutney

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng volgens de verpakking het water aan de kook voor de couscous.
  • 2 Meng de droge couscous met de algen, kruiden, olijven en de helft van de marinade van de olijven.
  • 3 Giet het water over de couscous, dek af met een deksel en laat 10 min. staan.
  • 4 Meng de knoflook, in stukken gesneden eetsinaasappel, limoensap en de rest van de olijvenmarinade met de kalkoenreepjes.
  • 5 Kruid af met peper, zout en paprikapoeder.
  • 6 Bak de kalkoenreepjes gaar in een bakpan en voeg er de gehakte koriander en de ontpitte mirabellen aan toe.
  • 7 Serveer met de couscous en mango chutney.

Marokkaanse couscous met kalkoen en chutney is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept