Raclette met 4 smaken

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kazen afzonderlijk in fijne sneetjes.
  • 2 Maak de champignons schoon en snij ze in fijne schijfjes. Was, droog en snij de tomaten in fijne schijven. Leg ze 10 minuten op een groot bord met keukenpapier.
  • 3 Plet de gepelde noten en hak de amandelen grof.
  • 4 Schik op een of twee dienbladen de verschillende raclette-ingrediënten en leg ze per "smaak".
  • 5 Voor de "Beaufort-smaak": smelt de sneetjes beaufort op de champignons, bestrooid met paprika.
  • 6 Voor de "Reblochon-smaak": smelt de sneetjes reblochon op de sneetjes grisonsvlees, gegarneerd met takjes bieslook.
  • 7 Voor de "Tomme-smaak": smelt de sneetjes tomme op de schijven tomaat, bestrooid met look en tijm.
  • 8 Voor de "Smaak emmental": smelt de sneetjes emmental en bestrooi met de geplette noten en amandelen.

Raclette met 4 smaken is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept