Roodbaars in piperade

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de fijngesneden ui en paprika’s in 3 eetlepels olie in een sauteerpan op zacht vuur. Dek af en laat zacht stoven.
  • 2 Pel ondertussen de tomaten, halveer ze en verwijder de zaadjes. Snij ze in grote blokjes en doe ze bij de paprika’s, evenals het geperste knoflookteentje, de oregano, de rozemarijen en de pili-pili. Kruid met peper en zout en laat nog 10 min. met deksel stoven op heel zacht vuur. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Smeer 4 individuele ovenschotels in met een beetje olie. Leg er de visfilets in, kruid met peper en zout. Bedek ze met de piperade, verdeel er de in ringetjes gesneden olijven over en bak 15 min. in de oven.
  • 4 Serveer warm met een aardappelpuree met olijfolie of gewoon met lekker vers brood.

Roodbaars in piperade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Piperade met Bayonneham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Piperade
45 min-
Bekijk recept
Piperade (gestoofde groenten met ei en rauwe ham)
45 min
Bekijk recept
Piperade met kabeljauw
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept