Roodbaars met venkel

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de binnenkant van de roodbaarzen met 1 EL anijszaadjes. Kruid met peper en zout. Fruit de venkels 10 min. op een zacht vuurtje in 2 EL olie met de citroenschil, olijven, resterende anijs, zout en peper.
  • 2 Giet dit alles in een gratineerschotel. Leg daar de roodbaarzen bovenop en bedek ze met de citroenschijfjes. Besprenkel met de overblijvende olie en laat 10 min. per kant bakken in een warme oven op stand 6-7 (200° C). Bestrooi met dille en dien op.

Roodbaars met venkel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept