Rundergebraad met wijnsaus en een groentekrans

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peper het gebraad en laat het op een hoog vuur rondom dichtschroeien in 25 g boter en de olie. Laat uitlekken en leg in een ovenschotel.
  • 2 Doe er zout op en laat nog 20 min. (of langer, naargelang de gewenste bakwijze) braden in een hete oven (220° C – stand 7-8).
  • 3 Voor de saus: laat de ui 3 min. fruiten in 20 g boter. Voeg de tijm, azijn en wijn toe. Breng aan de kook en laat op een matig vuur met 1/3 inkoken.
  • 4 Voeg de bouillon toe en laat met 2/3 inkoken. Neem van het vuur en voeg de rest van de koude boter toe en vervolgens de mosterd.
  • 5 Kruid met peper en serveer apart met het gebraad in sneden.

Rundergebraad met wijnsaus en een groentekrans is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Konijnenbouten met sjalotten en trappistenbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met groentekrans
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief met groentekrans
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekrans met kruidenkaas
0 min
Bekijk recept

Parmentiergehakt met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met ansjovissaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met rode wijnsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept