Rundergebraad met ansjovissaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk het gebraad met olie en laat het langs alle kanten aanbraden gedurende 25 min. in een warme oven op stand 8 (240° C). Haal het uit de ovenschotel en bewaar het gedurende 5 min. in aluminiumpapier.
  • 2 Giet citroensap, geplette ansjovisfilets, knoflook, peterselie, boter, zout en peper in de ovenschotel en meng alles goed. Dien het gebraad op in plakjes, overgoten met de ansjovissaus.
  • 3 Heerlijk met een salade van tomaten of geraspte courgettes met vinaigrette.

Rundergebraad met ansjovissaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Anchoïade (ansjovissaus)
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Gegrilde visfilet met ansjovissaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met ui-ansjovissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parmentiergehakt met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met wijnsaus en een groentekrans
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met rode wijnsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept