Varkenskoteletten op Normandische wijze

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe een noot boter en de olie in een grote, diepe pan en bak er de varkenskoteletten goudbruin in aan beide kanten. Kruid met peper en zout en leg ze dan op een bord.
  • 2 Fruit de fijn gehakte sjalotten in dezelfde pan op zacht vuur. Bestrooi na 2 min. met bloem, roer 30 sec., giet er dan de cider bij en meng goed. Laat 1/3 inkoken op middelhoog vuur.
  • 3 Schil ondertussen de appels en snij in blokjes. Laat een noot boter smelten in een grote braadpan en bak er de appelblokjes goudbruin in op vrij hoog vuur. Roer regelmatig om.
  • 4 Doe de room, de mosterd en de peterselie bij de cidersaus. Leg er de koteletten in, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min. sudderen.
  • 5 Serveer warm met de appels en veldsla.

Varkenskoteletten op Normandische wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept