Gevulde appelen 'Amandine' met gedroogd fruit

8
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Meng de eieren, kaneel, amandelpoeder, de rietsuiker en de boter tot een homogene crème. Smeer deze crème op de bodem van een grote ovenschotel.
  • 3 Verwijder het klokhuis van de appelen zonder ze te schillen en duw ze in de amandelcrème.
  • 4 Hak de droge vruchten in grove stukjes. Meng ze goed met de honing en garneer er de binnen- en bovenkant van de appelen mee. Laat 40 min in de oven bakken totdat de appelen zacht zijn en het amandeldeeg mooi opgesteven is.
  • 5 Dien lauw op met wat gearomatiseerde plattekaas of een bolletje vanille-ijs.

Gevulde appelen 'Amandine' met gedroogd fruit is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept