Gratin van aubergine en seitan

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Bechamelsaus: Smelt de boter in een steelpan, bestrooi met de bloem, meng 1 minuut met een garde en voeg dan beetje bij beetje al kloppend de melk toe. Laat enkele minuten zacht koken tot de saus dikt. Breng op smaak met peper, zout en een snufje kaneelpoeder.
  • 3 Verbrokkel de seitan en de feta. Giet 1/3 van de bechamelsaus in 4 individuele schotels. Verdeel er de helft van de aubergineschijven (ontdooid) en de helft van de seitan over. Bedek met 1/3 bechamel en herhaal met de overige ingrediënten. Eindig met verbrokkelde seitan en feta. Bak in 15 à 20 minuten goudbruin in de oven.
  • 4 Haal sneden focaccia door olijfolie en gril ze. Serveer bij de gratin.

Gratin van aubergine en seitan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarisch pannetje, seizoenslaatje met sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggieballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Risotto Met Quinoa
0-10 min -
Bekijk recept
Stamppot zoete aardappelen met seitan en gebakken banaan
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept