Nage van groene citroenthee, sint-jakobsvruchten en tuinkruiden

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een pannetje op een zacht vuur met de visfumet en 1 dl water. Voeg het sap van de ½ citroen toe en kruid stevig met peper en zout. Laat het theezakje enkele minuten in de bouillon trekken. Let op: groene thee kan snel te bitter worden, dus laat niet té lang trekken.
  • 2 Snijd de paksoi en de venkel in reepjes en de lente-uitjes in fijne ringen. Voeg alles samen met de pastis bij de theesoep en laat nog 5 min doorgaren.
  • 3 Zet het vuur een beetje zachter en laat de sint-jakobsvruchten voor zo’n 4 min garen in de soep.
  • 4 Snijd de kerstomaatjes in
  • 4 Verdeel de soep over de borden en werk af met de kerstomaatjes en verse groene kruiden. Kruid eventueel nog even bij en val dan onmiddellijk aan.

Nage van groene citroenthee, sint-jakobsvruchten en tuinkruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van schelpdieren met peterselie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kabeljauw met groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm à la nage
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept