Lamskoteletjes in een groen jasje en gratin dauphinois met boschampignons

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de schoongemaakte en gehakte champignons snel in olijfolie. Meng ze met de gratin dauphinois en verdeel dit mengsel over 4 kleine borden. Strooi de geraspte parmezaan erover en laat 25 min. bruinen in de oven (voorverwarmd op 180°C – th. 6).
  • 2 Hak de kruiden fijn en bedek hiermee de lamskoteletjes. Bak ze op een stevig vuurtje in de olijfolie met look. Voeg zout en peper toe.
  • 3 Dien warm op met de gratin. Werk af met een salade.

Lamskoteletjes in een groen jasje en gratin dauphinois met boschampignons is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept