Lepelhapjes van peren met porto, gorgonzola en krokante pancetta

12
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de sneden pancetta zachtjes in een antikleefpan, verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten en bak ze dan bruin. Laat op keukenpapier uitlekken.
  • 2 Gebruik een vork om de gorgonzola met de room te pletten.
  • 3 Snij de peren in kleine blokjes, voeg de porto toe en meng. Verdeel over amuselepels. Voeg de gorgonzola toe, peper en tenslotte de in stukjes verbrokkelde pancetta.
  • 4 Werk af met peterselie en serveer op kamertemperatuur.

Lepelhapjes van peren met porto, gorgonzola en krokante pancetta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lepelhapjes à la landaise
20 min Snack
Bekijk recept
Oudjaarrecept Lepelhapjes Met Sint Jacobvrucht
20-30 min -
Bekijk recept
Lepelhapjes van garnalen met safraan en limoen
15 min
Bekijk recept
Oud En Nieuw:lepelhapjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept