Spiegelei met parmaham

4
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een antikleefpan op het vuur. Voeg de boter toe en kruid met peper en zout.
  • 2 Plaats een dresseerring in de pan, breek er het ei in en laat het bakken. Voeg vervolgens de erwten in de pan om ze op te warmen.
  • 3 Verwijder de ring en plaats het ei voorzichtig op een bord. Voeg de erwten en de parmaham toe. Werk af met een beetje postelein en parmezaan.
  • 4 Herhaal deze handelingen 4 keer.
  • 5 Dien het gerecht warm op met krokant brood. Perfect voor een brunch of een kleine maaltijd.

Spiegelei met parmaham is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle bami
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiegelei met groene aspergepunten
Lunchgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spiegelei
35 min-
Bekijk recept