Tartaar van rauwe zalm op z'n Thais

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zalm in brunoise (in blokjes).
  • 2 Snipper een sjalot en hak de ontpitte Spaanse peper fijn.
  • 3 Meng de zalm, sjalot en Spaanse peper met het limoensap, sesamolie, koriander, gember en sojasaus.
  • 4 Laat 5 min marineren en voeg op het einde de sesamzaadjes toe.
  • 5 Meng nogmaals goed en serveer fris.

Tartaar van rauwe zalm op z'n Thais is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept