Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten

6
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak met een snijvorm een cirkel van peperkoek ter grootte van een plakje ganzenlever.
  • 2 Snij de vijg in 6 kwartjes. Leg de ganzenlever op de peperkoek en bedek met een kwartje van de vijg.
  • 3 Plet de speculaas en hak de pistachenoten, bestrooi de vijgen met dit kruimelmengsel.
  • 4 Werk af met een takje kervel.
  • 5 Serveer met een goede champagne brut.

Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept